Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره اعمال مجازات برای متخلفان رعایت پروتکلهای بهداشتی در دوران کرونا، گفت: اعمال مجازات بر خلاف میل ماست، ولی با کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی مجبور به اعمال مجازات هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن فرهادی در نشست خبری به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط که به صورت ویدئو کنفرانسی از استودیو سلامت وزارت بهداشت برگزار شد، ضمن تبریک این روز گفت: شعار امسال روز جهانی بهداشت محیط «بهداشت محیط راهبرد کلیدی نظام سلامت در برابر همه گیری ها» انتخاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یعنی زمانی که درمان قطعی برای یک بیماری وجود نداشته باشد، همگی باید به رعایت پروتکل های بهداشتی روی آوریم؛ به ویژه آنکه پیشگیری از ابتلا به بیماری نکته بسیار مهمی است.

وی افزود: طی دو یا سه هفته اخیر به واسطه بازگشایی مدارس، افزایش سفرها و تجمعات و ... روند ابتلا به بیماری افزایش یافته است. البته این روند افزایشی به معنای عدم رعایت پروتکل ها نیست. بلکه ما می گوییم هر نوع تجمع می تواند منجر به افزایش بار بیماری شود.

وی افزود: در صورتیکه همه افراد در منزل بمانند، بیمار نخواهند شد؛ اما در هیچ کجای دنیا این امر محقق نمی شود و قرنطینه ۱۰۰ درصدی اتفاق نخواهد افتاد؛ چرا که ویروس نیز در جهان در حال گردش است.

پلمب موقت بیش از ۱۷هزار واحد متخلف در رعایت پروتکلهای کرونا


وی با اشاره به فعالیت شبانه روزی کارشناسان بهداشت محیط اظهار کرد: همکاران من علاوه بر وظایفی که پیش از شیوع کرونا داشتند، وظایفی نیز پس از آن به آنها محول شد. از ابتدای اسفند سال ۱۳۹۸ حدود دو میلیون و ۶۰۰ هزار واحد صنعتی، صنفی و کارگاهی توسط همکاران ما مورد بازرسی قرار گرفته است. از این تعداد حدود ۴۹ هزار واحد که پروتکل های بهداشتی را رعایت نمی کردند به دستگاه قضایی معرفی شده و بیش از ۱۷ هزار واحد نیز به طور موقت پلمب شده اند.

ابتلای ۱۴۵۲ تن از بازرسان بهداشت محیط به کرونا


وی با تاکید بر اینکه رعایت پروتکل های بهداشتی اصل بسیار مهمی است، گفت: طی ماه های گذشته یکی از نقاطی که بیشترین فعالیت را با همکاران بهداشت محیط انجام می دادند در برگزاری مراسم تدفین از دست رفتگان کرونا بود. تا کنون ۱۴۵۲ نفر از همکارانم که به کار نظارت مشغول بودند به بیماری کرونا مبتلا شدند که برخی بهبود یافته و برخی هنوز بیمار هستند. همکاران ما به اماکن مختلف سر می زنند، به شهرهای مختلف اعزام می شوند، در مراسم تدفین شرکت می کنند و بطور کلی در معرض ابتلا به بیماری قرار دارند.

وی افزود: رعایت بهداشت فردی و پروتکل ها، سلامت مردم و سپس سلامت کسانی که به آنها خدمت می دهند را تامین خواهند کرد.

با کاهش رعایت پروتکلها، مجبور به اعمال مجازاتها هستیم


فرهادی در رابطه با اعمال جریمه ها برای متخلفین رعایت پروتکل ها تصریح کرد: قوانین متعددی در این زمینه وجود دارد که همکاران ما نیز می توانند این مجازات ها را اعمال کنند. ستاد ملی مقابله با کرونا نیز قوانین مختلفی گذاشته است که از جمله آن می توان به تعطیلی واحدهای صنفی و یا درج در پرونده کارمندان مشاغل دولتی اشاره کرد. همچنین توبیخ، کسر یک سوم از حقوق، درج در پرونده و سایر مراتب بیشتر می تواند برای فرد متخلف اعمال شود. اعمال مجازات بر خلاف میل ماست ولی با کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی مجبور به اعمال مجازات هستیم.

دستورالعملهای بهداشتی برای مراسم اربعین


وی در پاسخ به سوالی درباره نحوه اجرای پروتکلها در برگزاری مراسم عزاداری اربعین بیان کرد: دستورالعمل ها همان هایی است که برای تاسوعا و عاشورا به تصویب ستاد ملی کرونا و شخص رئیس جمهور رسید و همه آن دستورالعمل ها برای اربعین نیز کماکان پابرجاست. برپا کردن ایستگاه صلواتی، دسته روی، پیاده روی، عزاداری در اماکن سربسته و ... ممنوع است. همچنین کماکان عبور از مرزها نیز با ممنوعیت مواجه است و حتی برای اتباع خارجی نیز دستورالعملی ارسال کرده ایم که حتی اتباع خارجی اجازه خروج را نداشته باشند. البته اینکه فقط بگوییم ممنوع است نمی تواند مشکلی را حل کند. رعایت کردن نکات بهداشتی توسط عزادارن شرط اساسی خواهد بود. همانطور که در طول مراسم تاسوعا و عاشورا شاهد رعایت پروتکل های بهداشتی بودیم امیدواریم در مراسم اربعین هم این نکات رعایت شود.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره مجدد به پلمب ۱۷ هزار واحد متخلف به شکل موقت گفت: حجم عمده ای از این واحدها سفره خانه هایی هستند که اقدام به عرضه مواد دخانی می کنند. برخوردهای ما ادامه خواهد داشت. اما از سوی دیگر باید کاری کنیم تا تقاضای این مواد دخانی کاهش یابد. متقاضیان این مواد باید بدانند که کرونا یک بیماری تنفسی است و استفاده مشترک از قلیان باعث افزایش انتقال بیماری خواهد شد.

بیشترین میزان رعایت پروتکلها در بخش دولتی است


وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان رعایت پروتکل های بهداشتی مربوط به بخش های دولتی بوده است، تاکید کرد: علت آن این است که بسیاری از اقدامات در بخش های دولتی با ابلاغ دستورالعمل ها رعایت می شود. رعایت این نکات بهداشتی تا حدود ۸۰ درصد در دستگاه های دولتی و اجرایی اتفاق افتاده است.

فرهادی در پاسخ به سوالی در خصوص بی خطر سازی پسماندها در بیمارستان ها گفت: کلیه پسماندهای تولیدی چه در شهرها و چه در روستاها در جریان اپیدمی کرونا مشکوک به عفونی تلقی می شود. با اطمینان بالایی می گویم که همه بیمارستان های دولتی و خصوصی فعال در کشور که حدودا ۹۶۰ بیمارستان هستند به جز یک یا دو مورد بیمارستان روانپزشکی، همه پسماندهای عفونی تولید شده در بیمارستان به وسیله دستگاه های بی خطرساز بی خطر شده و سپس برای امحاء به شهرداری ها تحویل داده می شود.

فرهادی افزود: در حاشیه شهرها نیز در شرایط فعلی و کرونایی هم به شهرداری ها و هم وزارت کشور اعلام کرده ایم که بازیافت دستی زباله و زباله گردی ممنوع است. البته این موضوع به صورت غیر رسمی دیده می شود. تا کنون سه یا چهار نامه مکتوب به شهرداری تهران و سایر شهرداری ها ارسال شده است.


افزایش ۳ برابری پسماندهای یکبار مصرف


وی با اشاره به اینکه حجم پسماند یکبار مصرف افزایش یافته است، گفت: نسبت به قبل از شیوع کرونا میزان پسماند یکبار مصرف حدودا سه برابر شده است که همین موضوع می تواند مدیریت پسماند را با مشکل روبرو کند.

وی در پاسخ به سوالی درباره اهمیت تهویه مناسب در آستانه آغاز فصل سرد سال در مراکزی مانند مدارس تاکید کرد: در مورد مدارس و محل هایی که آزمون های گسترده برگزار می شود، اعلام می کنیم که اگر محل تهویه مناسبی ندارد حداقل پنجره ها باز گذاشته شود که با توجه به سرد شدن هوا امکان انجام این کار نیز از بین می رود. در نتیجه توصیه اکید ما به تامین تهویه مناسب برای این مکان ها است. تهیه تهویه ساده تا پیچیده کار سختی نخواهد بود. تهویه های مناسب و مقرون به صرفه ای وجود دارد که می توانند نسبت به تهیه آن اقدام کنند.


معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه برگزاری هر گونه همایش و جلسه حضوری بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا ممنوع است اظهار کرد: در هر جایی که با خبر شدیم جلسه ها حضوری برگزار می شود اقدام به تعطیلی آن کردیم و یا مانند جلسه امروز سعی در برگزاری مجازی آن داشته ایم. در صورتیکه افراد بر اثر ضرورت مجبور به برگزاری مراسم ها بودند با تعداد کم و شرط فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک، این جلسه برگزار شده است.

وی با اشاره به فعالیت بازرسان بهداشت محیط در مدارس خاطرنشان کرد: برخی از مدارس زیرساخت های خوبی دارند اما در برخی نقاط نیز کلاس ها کوچک بوده و شرایط سخت تر است. تا کنون ۱۲۴۵ مدرسه کشور توسط همکاران ما بطور موقت از حالت حضوری به غیر حضوری تبدیل شده است. البته ما موافق تعطیلی آموزش نیستیم اما از مدارس و آموزش و پرورش خواسته ایم تا مشکلات موجود در این مدارس را برطرف کنند.

وی در خصوص برگزاری مراسم عزاداری در آرامستان ها تاکید کرد: از ابتدای شیوع کرونا درخواست ما این بوده است که مراسم های معمول در آرامستان متوقف شود. البته اغلب این آرامستان ها پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند. همچنین از زمانی که متوفی قطعی یا مشکوک به کرونا وارد آرامستان می شود و در زمان غسل و کفن و دفن نظارت ها توسط کارشناسان ما انجام می شود. در صورتی هم که متوفی در بیمارستان فوت شده باشد کارشناس بهداشت محیط که مستقر در بیمارستان ها است، نظارت های کافی را انجام می دهد و حتی آمبولانسی که متوفی را از بیمارستان منتقل می کند، مهر و موم شده تا در مسیر باز نشود. همانگونه که اشاره شد در این زمینه مشکلی وجود ندارد، اما هنگام مراسم تدفین که ممکن است تجمع خانواده ها به وجود آید، کنترل ها دشوار خواهد شد. البته ما به خانواده داغدار حق می دهیم اما در حال حاضر مشکل ما عدم رعایت فاصله گذاری در زمان تدفین متوفی است.

دستورالعمل‌های برگزاری لیگ‌های ورزشی


فرهادی درباره اردوهای ورزشکاران با اشاره به اینکه تا کنون همکاری خوبی با وزارت ورزش و فدراسیون پزشکی ورزشی انجام شده است، گفت: تا کنون اجازه داده ایم اردوهای تیم ملی که بنا به ضرورت مجبور به برگزاری آن هستند به شرط رعایت پروتکل های بهداشتی و شرایط خاص اجرا شود. به عنوان مثال پیش از شروع تمرین بازیکن ها باید تست PCR دهند و همچنین پیش از شروع مسابقه باید شش روز در قرنطینه باشند. این موضوع شامل لیگ های برتر و ورزش هایی است که انتخاب تیم ملی از آنها صورت می گیرد. در مورد ورزش های انفرادی محدودیت ها کمتر است.

وی افزود: البته برخی اقدام به برگزاری جشن های پیروزی کردند که بدون رعایت پروتکل های بهداشتی اجرا شد. به طور قطع می گوییم که برگزاری چنین مراسم هایی امکان انتقال بیماری را افزایش خواهد داد و انتقال بیماری قطعی و بدون شک است.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در خاتمه سخنان خود درباره ارائه پاداش به بازرسان بهداشت محیط بیان کرد: با توجه به فعالیت ویژه این نیروها پیام تبریک اختصاصی وزیر بهداشت و معاون بهداشت به آنها داده شد. همچنین امروز طی برگزاری وبیناری با دانشگاه های علوم پزشکی با همکارانمان در ارتباط بودیم. همچنین کارانه معمول دانشگاه های علوم پزشکی را همانند سایر رشته ها پرداخت کرده ایم. البته در تلاش هستیم تا با دستور وزیر بهداشت و پیگیری های معاونت توسعه رقم ویژه ای را برای همکاران بهداشت محیط به دانشگاه های علوم پزشکی اختصاص دهیم.

انتهای پیام/ا

منبع:ایسنا

منبع: دانا

کلیدواژه: رعایت پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل ها برگزاری مراسم دستورالعمل ها وزارت بهداشت اعمال مجازات بهداشت محیط همکاران ما هزار واحد تا کنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۱۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!

سید محمد علوی، پرستار بالین و فعال صنفی حوزه پرستاران گفت: مشکلات معیشتی پرستاران و عدم اجرای تبدیل وضعیت آن‌ها باعث شده که خیلی از آن‌ها اقدام به مهاجرت کنند. حقوق و مزایای پرستارانی که به عمان مهاجرت کرده‌اند، ۶ برابر حقوق یک پرستار فعال در ایران است.

با آن که کشور با کمبود ۱۰۰ هزار پرستار مواجه است، وزارت بهداشت حاضر نیست حدود ۲۰ هزار پرستارِ طرحی را که طرح خود را گذرانده‌اند و در دوره کرونا نیز سنگ تمام گذاشتند، به کار گیرد.

همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: پرستاری، یکی از مهم‌ترین مشاغل است که مستقیما با سلامت و جان مردم سر و کار دارد اما مشکلات شغلی و معیشتی این گروه که هر سال تنها وعده بهبود آن از سوی مسئولان داده می‌شود، طاقت پرستاران را بریده است.

ساعت‌های کاری زیاد، حجم سنگین کار، شیفت‌ها و اضافه‌کاری‌های اجباری‌ و با دستمزد اندک، فرسایشی بودن این شغل، اجرا نشدن قوانین اصلاح حقوق و مزایا، تاخیرهای همیشگی در پرداخت معوقه‌ها، کارانه های زیر یک میلیون تومان و حقوق‌های ناچیز ۱۲ تا ۱۴ میلیون تومانی موجب شده که خیلی از پرستاران با وجود علاقه به حرفه‌شان و با این که در این زمینه تحصیلات و دانش دارند، عطای این شغل را به لقایش ببخشند.

طی سال‌های اخیر شاهد چندین موج مهاجرت پرستاران از کشور و یا تغییر شغل آنها بوده‌ایم. مشکلات شغلی پرستاران تا حدی طاقت‌فرسا شده که این روزها مدام خبر استعفای دسته جمعی آنها از مراکز درمانی را می‌خوانیم و می‌شنویم. هفته گذشته بود که ۴۳ نفر از پرستاران اتاق عمل و بیهوشی بیمارستان شهدای تجریش تهران استعفای دسته‌جمعی دادند. اواخر فروردین هم ۲۲ پرستار بیمارستان تخصصی طالقانی چالوس به صورت گروهی استعفا دادند. به این لیست باید پرستاران بیمارستان طالقانی آبادان و چند مرکز درمانی یزد را هم اضافه کرد که استعفای دسته‌جمعی‌شان در ماه‌های گذشته خبرساز شد. اتفاقی که در یک‌ سال گذشته بارها در مراکز درمانی مختلف رخ داد.

۲۰ هزار پرستار طرحیِ بلاتکلیف

سوی دیگر این ماجرا پرستارانی هستند که دوره طرح خود را در دوران پاندمی کرونا گذراندند و وزارت بهداشت نیز قول جذب و استخدام آنها را داد، اما بعد از فروکش کردن کرونا به وعده‌های خود عمل نکرد و آنها را به حال خود رها کرد. پرستارانی که جان خود را کف دست گرفتند و حتی تعداد زیادی از آنها به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

سید محمد علوی، پرستار بالین و فعال صنفی حوزه پرستاران در گفتگویی به این موضوع اشاره می‌کند که با وجودِ کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور، وزارت بهداشت حاضر نیست ۲۰ هزار پرستار را که طرح خود را در دوره کرونا گذرانده‌اند و به پرستاران طرحی شناخته می‌شوند، جذب کند.

علوی می‌گوید: این پرستاران در دوره مخوف کرونا ایثار کردند و به جامعه خدمت کردند. آنها می‌توانستند طرح‌شان را به تعویق بیندازند اما ازخودگذشتگی کردند و طرح خود را زودهنگام شروع کردند که کارها روی زمین نماند. ما تعداد زیادی دانشجوی ترم ۸ داشتیم که درس‌شان تمام‌نشده، طرح‌شان را شروع کردند و در دل کرونا رفتند.

پرستارانی که با سابقه ۲۰ ساله، شرکتی هستند

در دوره کرونا تعدادی از پرستاران به تازگی طرح خود را به اتمام رسانده بودند، اما مسئولان با دادن فراخوان و بستن قرادادهای کوتاه‌مدت ۶ ماهه و وعده استخدام و تامین امنیت شغلی، آنها را هم نگه داشتند. چون بیمارستان‌ها به شدت دچار کمبود نیرو بود. این را علوی می‌گوید و ادامه می‌دهد: وعده‌ها باعث شد که خیلی از پرستارها با وجود اتمام طرح‌شان ماندند و کار کردند. اما بعد از پاندمی کرونا با کم‌لطفی و بی‌مهری مسئولان مواجه شدند.

این فعال صنفی پرستاران می‌گوید: ما الان حدود ۲۰ هزار نیروی پرستار کارکشته داریم که ۴ سال درس خوانده‌اند و برادری خود را هم در بحران کرونا ثابت کردند، اما وزارت بهداشت آنها را به کار نمی‌گیرد. در این میان پرستارانی هم داریم که بیش از ۲۰ سال سابقه کار دارند، اما هنوز شرکتی هستند و تبدیل وضعیت نشده‌اند.

از تغییر شغل تا مهاجرت به کشورهای عربی

میانگین حقوق پرستاران با در نظر گرفتن سابقه فعالیت آنها بین ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان است. این را فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید و ادامه می‌دهد: پرستاران باید چند جا کار کنند تا بتوانند زندگی خود را بگذرانند. خیلی از آنها هم تغییر شغل داده‌اند؛ در تاکسی اینترنتی کار می‌کنند، آنلاین‌شاپ زده‌اند و ... . فقط هم معیشت پرستاران مشکل ندارد. ما همکار پزشک داریم که هنوز پروانه مطب خود را نگرفته و بعد از شیفت درمانگاه مسافرکشی می‌کند.

علوی می‌گوید: مشکلات معیشتی پرستاران و عدم اجرای تبدیل وضعیت آنها باعث شده که خیلی از آنها اقدام به مهاجرت کنند. حقوق و مزایای پرستارانی که به عمان مهاجرت کرده‌اند، ۶ برابر حقوق یک پرستارِ فعال در ایران است.

او می‌گوید: متاسفانه پرستارانِ کشورهای حاشیه خلیج فارس را ایران دارد تامین می‌کند. چون الان بیشترین مهاجرت پرستاران به کشورهای حاشیه خلیج فارس است. ما این همه نیرو تربیت نکردیم که راحت، آنها را به حاشیه خلیج فارس و اروپا و ... بفرستیم و خودمان دچار کمبود باشیم. مساله این است که کمبود پرستار در نهایت به سلامت مردم آسیب می‌زند. نه به کس دیگری.

هر ساعت اضافه‌کاری ۱۵ هزار تومان!

قانون تعرفه خدمات پرستاری، یکی از قوانین اصلاح حقوق پرستاران بود که در سال ۱۳۸۶ به تصویب رسید اما هرگز عملیاتی نشد. تا این که در سال ۱۴۰۰ خود مقام معظم رهبری ورود کردند. با این حال این قانون هرگز به سرانجام نرسید. فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید: این قانون که گفته می‌شود اجرایی شده، با چیزی که در شیوه‌نامه آن آمده است، خیلی تفاوت دارد. درواقع فقط دارند کارانه ادوار قبل را به اسم تعرفه خدمات پرستاری پرداخت می‌کنند. الان بیشترین مهاجرت پرستاران به کشورهای حاشیه خلیج فارس است. ما این همه نیرو تربیت نکردیم که راحت، آنها را به حاشیه خلیج فارس و اروپا و ... بفرستیم

علوی توضیح می‌دهد: تعرفه خدمات پرستاری، یک قانون است که ده‌ها بار از سوی خود حاکمیت ضمانت اجرایی گرفته است. مقام معظم رهبری بارها در روزهای پرستارِ سال‌های مختلف به مسئولان تاکید کردند که این قانون را اجرا کنند. با این حال این قانون هنوز اجرا نشده است. یکی از تاکیدهای رهبری این بود که: «با کادر سلامت ایام کرونا نباید مانند کارگر فصلی رفتار شود.» اما متاسفانه وزارت بهداشت دقیقا فصلی برخورد کرد و بعد رفع نیازش در دوره کرونا به آنها گفت: «به سلامت»!

به گفته علوی، هر پرستار علاوه بر ۱۷۰ تا ۱۸۰ ساعت کار موظفی در ماه، باید ۱۵۰ تا ۲۰۰ ساعت هم اضافه‌کاری داشته باشد. اما مبنای پرداخت هر ساعت اضافه‌کاری آنها فقط ۱۵ هزار تومان است! آیا این مبلغ با این حجم از فشار کار و فرسایشی بودن این شغل عادلانه است؟ این نشان می‌دهد که نظام پرداخت وزارت بهداشت نیاز به بازنگری جدی دارد.

لزوم احیای قانون حمایت از مدافعان سلامتِ ایام کرونا

وزارت بهداشت به تازگی اعلام کرده که در سال ۱۴۰۳ قصد استخدام ۲۵ هزار نیرو را دارد. در این میان، تعدادی از فعالان صنفی پرستاری در نامه‌ای به ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری از او خواسته‌اند که برای حل مشکل شغلی پرستاران، طرح استفساریه‌ای به مجلس ارائه دهد و این استفساریه پس از دریافت موافقت مجلس، به وزرات بهداشت ابلاغ شود و دستور دهد که وزارت بهداشت از منابع مالی خود، پرستاران طرحی را به کارگیری کند. هر پرستار علاوه بر ۱۷۰ تا ۱۸۰ ساعت کار موظفی، ماهانه باید ۱۵۰ تا ۲۰۰ ساعت هم اضافه‌کاری داشته باشد. اما مبنای پرداخت هر ساعت اضافه‌کاری فقط ۱۵ هزار تومان است!

علوی می‌گوید: وزارت بهداشت هم توان اجرایی این کار را دارد و هم پولش را. حتی اصرار داریم که این استفساریه در لایحه بودجه سالانه هم گنجانده شود. اگر این اتفاق رخ دهد، گام بزرگی در جهت کاهش مشکلات جامعه پرستاری برداشته خواهد شد.

این فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید: درضمن ما قانونی داریم که در دوران کرونا به نام قانون "حمایت از ایثارگران و مدافعان سلامت در ایام کرونا" که در ستاد ملی کرونا وضع شد. خواسته ما احیای این قانون است. البته بدون برگزاری هیچ آزمونی برای پرستاران. آزمون این نیروها همان کرونا بود و نیاز نیست دوباره در آزمونی شرکت کنند. حتی اگر مهارت نداشتند، در دوره کرونا کاملا کارآزموده و کارشناس شدند و اتفاقا الان به درد دسیستم می‌خورند.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • پلمپ ۴ واحدقهوه خانه و قلیانسرا در دشت آزادگان
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس